Actie voeren?

Diverse mensen en organisaties hebben ons geholpen. Om u wat ideeën te geven hoe u zelf de kinderen van Anna Home ook zou kunnen helpen, laten wij u hier zien hoe zij dat deden, zonder daarbij compleet te zijn. Wij kunnen u ook helpen met materiaal en ideeën, neem gerust contact met ons op via e-mail

voorschotenDe katholieke kerken van Voorschoten zetten een grote actie op die vele maanden duurde, met een fietstocht, een veiling en veel andere activiteiten.

Bij de geboorte van een paar baby’s vroegen de ouders hun vrienden om een bijdrage voor Anna Home. Van een van die baby’s staat het geboortekaartje op Youtube.

.

.

nynke_lavermanmeisjesgerEnkele bekende Nederlanders hielpen ons, zoals Nynke Laverman, Sonja Bakker en Blokker die naast geld ook 2 maal 50 fotoboeken cadeau deed, die wij aan onze sponsors gaven. Twee bruidsparen wilden geen cadeaus bij hun feest, maar een bijdrage waarvoor wij een ger konden kopen voor het doorgangshuis voor kinderen van 18 tot 21 jaar en de keuken konden renoveren volgens de wettelijke hygiëne normen.

.

spaarkaartcolour4kidsDe stichting Colour4Kids hielp ons het huis groter te maken en zij knapten het van binnen helemaal op met muurschilderingen.

Op de Fortgensschool spaarden de kinderen de foto’s van de 25 bewoners van Anna Home, alsof het voetbalplaatjes waren.

.

3 Anna’s liepen voor ons de 4 daagse en 4 auto’s reden naar Peking. Allemaal gesponsord! Een bedrijf gaf met kerstmis geen kerstcadeau aan zijn medewerkers, maar geld voor computers en schoolspullen voor Anna Home. Een bekende zakenvrouw doneerde een jaar lang al haar inkomsten voor lezingen.

4daagseautos_in_mongoli