2022 juni

Er is zoveel leuk nieuws te melden dat ik (ongepland) toch maar een nieuwsbrief stuur. Het gaat bijna allemaal over studeren. Ik hou het nu kort, een langere nieuwsbrief volgt als we terug zijn van ons bezoek aan Anna Home in juli. We gaan met 11 mensen op reis.

Ulziibat haalde zijn bachelor in de rechten, precies binnen de gestelde tijd van vier jaar. Zelf schrijft hij erover:

On this day of May 19, in 2022. I am very happy that I graduated from Ikh Zasag International University with a degree in law and received a bachelor’s degree. My goal is this fall I will to study in a master’s degree in October. My goal is to live and work in Ulaanbaatar this summer. I am very happy to finish my university.  I would like to thanks for all of you and for providing me with every opportunity to learn and support last four years

 

Twee dagen geleden volgde Ganbaatar: ook hij is nu bachelor, maar dan in Internationale Betrekkingen. En ook hij wil doorstuderen om ook master te worden.

.

.

..

.

.

.

Altantulag heeft minder geluk. Hij werd in mei met spoed geopereerd aan een doorgebroken blindedarm ontsteking. Hij hoopt toch zijn bachelor examen te kunnen doen op 10 juni. Hij herstelt en staat hier samen met zijn maatje Ganbaatar op de foto.

 

Ganzorig en Uuriintuya doen eindexamen op school en toelatingsexamen voor de universiteit. Eind juni hopen ze te horen of ze mogen gaan studeren, Ganzorig aan de politie academie en Uuriintuya business administration.

 

Nomin Chimeg, het kleine meisje dat aan haar benen werd geopereerd loopt steeds beter en ontwikkelt zich tot een gelukkige peuter. Hier viert ze feest met haar grote “broer” Ganbaatar.